tirsdag den 15. april 2014

Vegansk wok cabonara

Sidst på måneden - nem, cremet og hurtig ret


Ingredienser:

½ dåse kokosmælk

ca. 1 liter ris eller mandelmælk
Alle grøntsager du kan finde i køleskabet ;) 
Jeg brugte Føtex' friske wok blanding, plus frisk og tørret ramsløg.

1 spsk thai krydderiblanding

1 spsk grøntsagsboullion

½ pakke risnudler

3 fed hvidløg, knust

Friske krydderier af eget valg - jeg brugte koriander.

Instruks:

  • Find en stor gryde. ( ikke tænd for komfur endnu )
  • Bland alle grøntsager i minus hvidløg.
  • Bland den 1 dåse kokosmælk i og bland godt. 
  • Herefter boullion og ris eller mandelmælk. 
  • Tænd for komfur på medium til lav varme.
  • Bland nu hvidløgene og thaikrydderiet i.
  • Lad det simre i et par minutter.
  • Bland risnudlerne i og sørg for de er helt dækket af væsken.
  • Evt hæld grøntsagerne oven på risnudlerne, så de bliver presset ned i gryden.
  • Lad det simre i 5-10 minutter og rør jævnligt så det ikke brænder på.
  • Kom nu de friske krydderier, bland og lad det simre i ca. 2 min.
  • Smag og servér.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar