onsdag den 30. april 2014

Forårsruller

Veganske forårsruller

Ingredintser:

Ris papir
Blandede friske grøntsager. Jeg brugte 1 peberfrugt, 1 løg, 1 gulerød, 1 stilk Bok choi, nogle stilke ramsløg, 1 fed hvidløg, håndfuld spinat og koriander.
200 gr. fuldkornsris
1 terning grøntsagsboullion

To do:

Skær grøntsager i tynde strimler og steg i lidt olie og soyasovs. 
Når de begynder at blive bløde tilføj hvidløg og de friske krydderier.

Kog risene som anvist på pakken eller bare lad dem stå og koge med boullionterningen mens forårsrullerne bliver færdige.

Når grøntsagerne er tilpas bløde så sluk for varmen.

Forbered rispapiret ved, at tage en stor tallerken og fyld med lidt vand. Tag 1 stykke papir ad gangen og dyp dem så jævnt som muligt i vandet til det er blødt og bøjeligt. 
Tag det og lig det fladt på et skærebræt.
Tag en stor skefuld af fyldet og læg på rispapiret.
Fold først siderne henover fyldet og derefter rul den lodrette side.

Placer forårsrullerne på en bredepande eller rist og pensl med olie.
Tænd oven på 200 gr. og varm forårsrullerne til de er gylden brune.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar